Studentiem ir iespēja pavadīt vasaru brīvprātīgajā darbā ārzemēs

Studentiem ir iespēja pavadīt vasaru brīvprātīgajā darbā ārzemēs


Starptautiskā studentu organizācija AIESEC aicina studentus un nesenos augstskolu absolventus, kuri vēlas iegūt neaizmirstamu pieredzi un pavadīt vasaru neierastos apstākļos, līdz 30. aprīlim pieteikties brīvprātīgajam darbam vienā no 112 AIESEC dalībvalstīm.


AIESEC brīvprātīgā darba laikā prakses dalībniekiem ir iespēja iegūt pieredzi, dzīvot multikulturālā vidē, iepazīt jaunus cilvēkus, gūt jaunus iespaidus, uzlabot angļu valodas un komunikācijas prasmes, kā arī sniegt savu ieguldījumu sabiedrības attīstībā. Lai pieteiktos un jau šī gada vasarā dotos uz ārzemēm, jāaizpilda pieteikuma anketa projekta mājaslapā www.aiesec.lv/exchange.


Informatīvie vakari notiks 11. aprīlī plkst. 18:30 RTU Inženierekonomikas un vadības fakultātē, 308. telpā un 23. aprīlī plkst. 18:30 Rīgas Ekonomikas augstskolā (SSE) 311. telpā. Tikšanās laikā interesentiem būs iespēja uzzināt vairāk par brīvprātīgā darba iespējām, kā arī rast atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.


AIESEC brīvprātīgā darba programma sniedz iespēju piedalīties dažādos vides un sociālajos projektos, izglītojot jauniešus par sociālām problēmām, kā arī mācot valodas un sniedzot iespēju apgūt jaunas prasmes. Dalība šajā programmā ilgst vidēji 6-8 nedēļas, un tās laikā jaunietim tiek nodrošināts uzturs un dzīvesvieta, kā arī iespēja iepazīt izvēlētās valsts sabiedrību, mācīties valodu un iepazīt dzīvesveidu.


AIESEC ir pasaulē lielākā studentu un jauniešu vadīta organizācija, kas darbojas jau 64 gadus. AIESEC mērķis ir atklāt un attīstīt jauniešu līderības potenciālu, pozitīvi ietekmējot apkārtējo sabiedrību. Šobrīd vairāk nekā 2400 universitātēs 113 valstīs un teritorijās AIESEC nodrošina iespējas jauniešiem iegūt prakses vietas ārzemēs, attīstīt savas līdera spējas, izveidot personīgo kontaktu tīklu un atklāt virzienu un mērķus savai nākotnes darbībai. Latvijā AIESEC darbojas kopš 1995.gada, un pašlaik darbojas divas pārstāvniecības – Rīgā un Valmierā.


Plakāts


Buklets

0
Feed