Stipro skrējiens 2013

STIPRO SKRĒJIENS 2013


KAS? STIPRO SKRĒJIENS 2013

KUR? Kinopilsētā „Cinevilla”, Tukuma novada, Slampes pagastā

KAD? 2013. gada 4. Maijā


RAKSTUROJUMS


Stipro Skrējiens ir Latvijā, Baltijā pirmais (noris kopš 2010. gada) un vienīgais ekstremālais masu izturības skrējiens, kas ietver klasiskā skriešanas krosa, dažādu veiklības un spēka disciplīnu elementus. Tas ir sportisks izaicinājums ikvienam, jo sacensības notiek neierastā vidē, kur, pārvarot vairākus desmitus mākslīgi un dabīgi radītus šķēršļus, var iemācīties pārvarēt sevi, pārbaudīt savus spēkus un fizisko formu. Radīts kā alternatīva, lai izrautos no vienmuļā dzīves ritma, vēl vienmuļāka sporta zāles apmeklējumu grafika un garlaicīgiem gargabalu skrējieniem.


MISIJA


Pasākums ik gadu norisinās 4. maijā, kad Latvijas stiprākie ļaudis netradicionālā veidā atzīmē Neatkarības atjaunošanas gadadienu – kopīgiem spēkiem pārvarot jebkuru šķērsli un skrienot par stipru Latviju, neskatoties uz grūtībām vai sarežģījumiem!


Mūsu uzdevums ir pārstāvet skolu un pierādīt to, cik stipri mēs esam!!!


TRASE


Trases garums paredzēts ~ 8 kilometri un būs jāpārvar 33 šķēršļi


DALĪBNIEKI


Dalībai sacensībās var pieteikties jebkura persona, kura sacensību dienā ir sasniegusi vismaz 18 gadu vecumu. Vērtējums 3 ieskaites grupās – sievietes, vīrieši, komandas. Komandā jābūt četriem cilvēkiem, vismaz vienai jābūt sievietei.


PIETEIKŠANĀS KOLEDŽAS STUDENTIEM!!


Ja Tu vēlies piedalīties šajā pasākumā un pārstāvēt LU PSK, tad obligāti piesakies pie studentu pašpārvaldes biedres Guntas Ikaunieces līdz 01.03.2013. rakstot uz e- pastu gikauniece@inbox.lv, pieteikumā norādi vārdu, uzvārdu, kursu, mob.telefona numuru.


Sīkāka informācija pa telefonu mob.28250544 ( Gunta)

0
Feed