Norisināsies konference “VESELĪBA. LABSAJŪTA. PRAKSE.”, 07.04.2022.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža (LU PSK) 2022. gada 7. aprīlī jau piekto reizi organizēs starptautisko zinātnisko konferenci “VESELĪBA. LABSAJŪTA. PRAKSE.”, kā šī gada tēmas aktualitāte ir izvirzīts jautājums par cilvēka novecošanās procesu, fizisko un emocionālo veselību.

“Patiess prieks, ka ierosinājums – pavasarī, kad dabā viss mostas, koledžā rīkot konferenci skaistumkopšanas nozares profesionāļiem un topošajiem speciālistiem, ir sekmīgi attīstījusies un izveidojusies par skaistu tradīciju, un sadarbībā ar veselības aprūpes nozares profesionāļiem varam klausītājiem nodrošināt kvalitatīvu saturu, kas sniedz vērtīgas zināšanas personības profesionālajā pilnveidē,” LU PSK direktore Iveta Strode.

NORISES VIETA UN LAIKS
2022. gada 7. aprīlis no plkst. 10.00 līdz 16.30.
LU PSK, Vidus prospekts 38, Bulduri, Jūrmala.
Konference tiks rīkota saskaņā ar noteiktajiem epidemioloģiskās drošības pasākumiem valstī. Darba grupa apņemas informēt reģistrētos dalībniekus par izmaiņām konferences organizēšanas kārtībā, nosūtot informāciju uz e-pastiem, kas tiks norādīti pieteikuma anketā.

PROGRAMMA
Norise tiek plānota divās daļās.
Pirmajā dienas pusē klausītājiem būs iespēja uzklausīt referentu ziņojumu prezentācijas, programmas otrā daļa piedāvās praktisko meistarklašu ciklu – skaistumkopšanas speciālistiem estētiskajā kosmetoloģijā, kosmētiķiem un masieriem.
PROGRAMMA, skat. PDF failu

MĒRĶAUDITORIJA
Studiju programmu „Estētiskā kosmetoloģija” un „Ārstnieciskā masāža” studējošie un docētāji, skaistumkopšanas un veselības aprūpes nozares profesionāļi, LU PSK sadarbības partneri.

REĢISTRĀCIJA
Reģistrācija atvērta līdz 04.04.2022., lai pieteiktu dalību konferencē nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu, SKATĪT TE

PAR DALĪBU KONFERENCĒ TIKS IZSNIEGTI SERTIFIKĀTI – 8 TIP.
Programma ir saskaņota ar LĀPPOS.

DALĪBAS MAKSA
15.00 EUR (veicama līdz 04.04.2022.)
LU PSK studējošajiem un darbiniekiem – dalība bez maksas.

REKVIZĪTI DALĪBAS MAKSAS VEIKŠANAI
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža
Saīsinājums: LU PSK
Reģ. Nr.: 90000031813
Adrese: Vidus prospekts 38, Jūrmala, LV-2010
Valsts kase, kods: TRELLV22
Maksas pakalpojumu konta Nr.: LV27TREL9150234010000

Maksājuma mērķī jānorāda šāda informācija:
Dalības maksa – konference 07.04.2022., vārds, uzvārds, ieņēmumu kods: 21379.

Uz tikšanos konferencē!

Kontaktpersona:
Dagnija GULBE,
LU PSK direktores vietniece pētniecības jautājumos
E-pasts: dagnija.gulbe@lupsk.edu.lv

KONFERENCI ATBALSTA: Latvijas Skaistumkopšanas speciālistu asociācija, Biedrība "Latvijas Masieru asociācija"

SADARBĪBAS PARTNERI: GMT BEAUTY, BIODROGA, SIA Beauty Equipment, Skaistuma terapija, Top Lady

Informējam, ka Latvijas Universitātes aģentūras “Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža” reģ. nr. 90000031813 (turpmāk – Pārzinis) organizētajā pasākumā, iespējama šī pasākuma fotografēšana un/vai filmēšana, kuras rezultātā iegūtās fotogrāfijas un/vai videoierakstus Pārzinis ir tiesīgs izmantot Pārziņa komunikācijas kanālos (www.psk.lu.lv;, Facebook) un drukas darbos. Datu izmantošanas mērķis: arhīva veidošanas, pamatdarbības un sabiedrisko attiecību pasākumu atspoguļošanas, kā arī mārketinga nolūkiem. Sīkāka informācija pieejama klātienē: Vidus prospektā 38, Jūrmalā, LV-2010.

0
Feed