LU PSK vasaras izlaidumi 2018/2019

LU PSK vasaras izlaidumi 2018/2019

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžā (LU PSK) jūnija mēnesis vienmēr tiek aizvadīts svētku noskaņā, jo norisinās vasaras izlaidumi. Šogad, noslēdzot 2018./ 2019. akadēmisko gadu, tika sveikti 262 LU PSK absolventi, kuri saņēma diplomus par pirmā līmeņa profesionālo augstāko izglītību un ieguva kvalifikācijas veselības aprūpes un sociālās labklājības jomā.

FOTOATSKATS:

Sociālās aprūpes katedras izlaidumi 2018/2019, 21.06.2019.
Medicīnas tehnoloģiju katedras izlaidums 2018/2019, 27.06.2019.
Ārstniecības katedras izlaidumi 2018/2019, 27.06.2019.


Nemainot tradīciju, LU PSK vasaras izlaidumu laiks tika atklāts LU PSK Rēzeknes filiālē, kur 20. jūnijā Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā "Zeimuļs” diplomi par izglītības iegūšanu specialitātēs "Māsa" un "Ārsta palīgs" tika izsniegti filiāles absolventiem.

Jūrmalā koledžas 80. jubilejas gada izlaidumu mēnesi atklāja LU PSK Sociālās aprūpes katedras studiju programmu „Sociālā aprūpe” un „Sociālā rehabilitācija” izlaidumi. Sirsnīgā atmosfērā tika sveikti diplomētie speciālisti sociālās labklājības jomā, kur laba vēlējumus un ceļa vārdus jaunajiem speciālistiem vēlēja koledžas direktore Ilga Eriņa, Sociālās aprūpes katedras vadītāja Dace Erkena un katedras lektori.

Īpašo LU PSK izlaidumu mēnesi 27. jūnijā SemaraH Hotel LIELUPE konferenču zālē koši noslēdza Medicīnas tehnoloģiju katedras un Ārstniecības katedras izlaidumi. Šajos izlaidumos diplomus saņēma biomedicīnas laboranti, radiologa asistenti, podologi, māsas, ārsta palīgi, skaistumkopšanas speciālista kosmetoloģijā un masieri. Ārstniecības katedras studiju programmas “Ārstniecība” izlaidumu ar savu klātbūtni pagodināja un jaunos veselības aprūpes speciālistus sveica Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule.

Koledžas 2019. gada absolventi savās uzrunās dalījās atmiņās par aizvadītajiem studiju gadiem, pateicās par gūtajām zināšanām un prasmēm, par veiksmīgo sadarbību, par lektoru profesionalitāti un sirsnību, ko saņēma komunikācijā ar koledžas administrāciju un darbiniekiem.

***

“Savam mērķim ir jātic, pēc tā vajag dzīties ar visu iespējamo gribas kvēli un mīlestības degsmi. Mēdz teikt, ka ticība varot gāzt kalnus, ja tikai tā ir pietiekoši stipra.”
/Vaira Vīķa-Freiberga /

LU PSK administrācija sirsnīgi sveic savus absolventus – veselības aprūpes un sociālās labklājības nozares kvalificētos speciālistu! Novēl jums neapstāties pie sasniegtā, vēl – uzstādīt jaunus mērķus, gūt panākums profesionālajā karjerā un būt laimīgiem personīgajā dzīvē! Neaizmirstiet, ka vienmēr būsiet mīļi gaidīti koledžā!

0
Feed