Latvijas Universitātes P.Stradiņa medicīnas koledžas aktivitātes Jūrmalas Veselības nedēļā, 01.06. – 07.06.2014

Rūpējoties par jūrmalnieku un pilsētas viesu veselību, no 1. – 7. jūnijam Jūrmalas pilsētā notiks Veselības nedēļa, ko organizē Jūrmalas pilsētas domes Labklājības pārvalde. Tās laikā ikviens interesents varēs bez maksas saņemt kvalificētu ārstniecības speciālistu padomus, apmeklēt kūrortārstniecības un veselības aprūpes pakalpojumus, kā arī piedalīties dažādās veselīga un aktīva dzīvesveida veicinošās nodarbībās.


"Jūrmalai Pasaules Veselības organizācija ir piešķīrusi Veselīgas pilsētas statusu. Veselīga un aktīva dzīvesveida veicināšana ir viena no pilsētas prioritātēm, un iedzīvotājiem ir īpašs pašvaldības atbalsts veselības veicināšanas jomā. Atzinīgi tiek novērtēts arī fakts, ka tieši Jūrmalā visplašākā klāstā Latvijā ir pieejami kūrortoloģijas un veselības uzlabošanas pakalpojumi, kas tiek nodrošināti teju 60 medicīnas un rehabilitācijas iestādēs," komentē Laima Grobiņa, Jūrmalas pilsētas domes Labklājības pārvaldes vadītāja.


Latvijas Universitātes P.Stradiņa medicīnas koledžas aktivitātes Jūrmalas Veselības nedēļa:

3. jūnijs

„Atvērto durvju diena” no plkst.10.00. – 15.00. interesenti laipni aicināti iepazīties ar koledžu un uzzināt vairāk par piedāvātajām studiju programmām.

3. un 6. jūnijs *


Iespēja vērot studiju procesu praktiskajā nodarbībā „Nagu korekcijas metodes”.

Bezmaksas apavu dezinfekcija, pēdas neiroloģiska novērtēšana un nagu simptomātiska apskate.

Pēdu aprūpe, kuru veic studenti, pasniedzēja vadībā.

* Uz nodarbību „Nagu korekcijas metodes” un uz bezmaksas piedāvātajiem pakalpojumiem lūgums iepriekš pieteikties pa tālr. 25674759.25674759


Sīkāk ar Veselības nedēļas programmu var iepazīties Jūrmalas pilsētas mājas lapā –


http://jurmala.lv/upload/notikumi/pilseta/veseliba...


Informācija sagatavota sadarbība ar Jūrmalas pilsētas domes Labklājības pārvaldi.


0
Feed