Koledžas komanda dosies uz "Stipro skrējienu", 03.05.2015.

Kinopilsētā „Cinevilla”, 03.05.2015., norisināsies starptautiskais pasākums “Stipro skrējiens”, kas ir Austrumeiropā pirmais (noris kopš 2010. gada) un Baltijā vienīgais ekstremālais masu izturības skrējiens, kas ietver skriešanas krosa, dažādu veiklības un spēka disciplīnu elementus. Tas ir sportisks izaicinājums ikvienam, jo sacensības notiek neierastā vidē. Pārvarot vairākus desmitus mākslīgi un dabīgi radītus šķēršļus, skrienot pa dubļiem un ūdeni, var iemācīties pārvarēt sevi, pārbaudīt savus spēkus un fizisko formu.


Kā stāstā pasākuma organizatori: “Tā ir iespēja ikvienam cilvēkam citādāk paust savas patriotiskās sajūtas – skrienot par Latviju! Stiprs cilvēks ir labsirdīgs cilvēks! Cīņa ar sevi, nevis konkurentu, pozitīvas emocijas un gandarījums par paveikto – tas ir “Stipro skrējiens”!"


„Stipro skrējiena” filozofiju raksturo spēks, izturība un krietna deva humora, dalībnieku neizsīkstošais gribasspēks, neatlaidība un beigu beigās liels prieks par paveikto.


Arī šogad no Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžas uz pasākumu dosies drosmīgo dalībnieku komanda.
Novēlam jums – spēku, izturību, un, pasākums, lai jums sniedz pozitīvas emocijas un gandarījumu par paveikto! Koledža lepojas ar jums!


Vairāk par “Stipro skrējienu” - thestrongrace.com

0
Feed