Ciemos pie sadarbības augstskolas Igaunijā

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžas sadarbības augstskola Igaunijā – Tartu medicīnas koledža (Tartu Health Care College) – 2014. gada 20. novembrī svinēja 203. jubileju.


No koledžas savus sadarbības partnerus devās sveikt sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Grase un pārstāvji no koledžas Studējošo pašpārvaldes – Genādijs Rusanovs, studiju programmas „Ārstniecība” 1. kursa students (Studējošo pašpārvaldes prezidents) un Elīna Brikmane, studiju programmas „Radiologa asistents” 2. kursa studente (Studējošo pašpārvaldes prezidenta vietniece).


Ielūgums uz dzimšanas dienas svinību pasākumu tika saņemts 2014./ 2015. studiju gada sākumā, kad koledžā pieredzes apmaiņas braucienā viesojās Ruth Pihle, Tartu medicīnas koledžas mārketinga speciāliste.


Ierodoties Tartu pie sadarbības partneriem, koledžas pārstāvjus laipni sagaidīja un ar koledžu iepazīstināja Danel Jantra, Tartu medicīnas koledžas ārējo sakaru koordinators.


Vizītes laikā koledžas pārstāvji piedalījās kopīgajās svinību aktivitātēs, ko bija izplānojusi un noorganizējusi Tartu medicīnas koledžas Komunikācijas daļa. Jautra un atraktīva izvērtās svinību tortes gatavošana, kuras tapšanā piedalījās gan studenti, gan pasniedzēji, gan darbinieki, gan viesi.


Koledžas Studējošo pašpārvaldes pārstāvji tikās ar partneru augstskolas aktīvākajiem studējošajiem. Iepazinās ar viņu darbu, dalījās pieredzē, kā arī tika runāts par abu augstskolu Studējošo pašpārvalžu turpmākajām sadarbības iespējām un aktivitātēm.


Vizīte noslēdzās ar dalību svinīgajā pasākumā, kurā piedalījās Tartu medicīnas koledžas personāls, sadarbības partneri, viesi. Anneli Kannus, koledžas rektore, uzrunāja klātesošos ar svētku uzrunu un pasniedza atzinības rakstus pasniedzējiem par ieguldīto darbu koledžas attīstībā.


Svinīgā pasākumā laikā Jūrmalas viesi pateicās augstskolas vadībai un Komunikācijas daļas kolēģiem par veiksmīgo sadarbību, kas jau vairāku gadu garumā norit starp abām augstskolām, tā sniedzot iespēju studentiem gūt starptautisku pieredzi, dodoties praksē ārpus valsts.


Foto: Agnese Grase, Tartu medicīnas koledžas Komunikāciju daļa

0
Feed