Tālākizglītības kursi masieriem, 05.-07.04.2024.

IZMANTO IESPĒJU!

Pirmo reizi Latvijā ir iespēja piedalīties profesionālās tālākizglītības pasākumā, kuru 2024. gada aprīlī Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžā (LU PSK), Jūrmalā, vadīs medicīniskās masāžas terapeite, ginekoloģijas jomas speciāliste un MANNEA metodes izstrādātāja Andrea Eberhardt (Austrija).

MANNEA metode ir holistiska koncepcija sieviešu un vīriešu labsajūtas veicināšanai, kas ietver ķermeni, prātu un dvēseli, veicinot harmonisku līdzsvaru un dziļāku saikni ar sevi, un veicina līdzsvaru fiziskajā, emocionālajā un garīgajā līmenī.

Nozares profesionāļi ir aicināti izmantot iespēju un apmeklēt MANNEA metodes tālākizglītības kursus “Klasiskā masāža ar segmentāri reflektorās masāžas elementiem sievietes veselībai”, kas norisināsies 3 dienas (klātienē), klausītāji par dalību saņems 24 TIP. Kursu norise tiks organizēta vācu valodā ar sinhronu tulkojumu latviešu valodā.

MANEA metode
ietver sevī plašu metožu spektru: detoksikāciju ar limfas aktivizācijas elementiem, punktu masāžas elementus, kuru pamatā ir reflektorā un segmentārā pieeja. Tā rada ne tikai relaksāciju, bet galvenokārt veicina hormonālo līdzsvaru. Terapiju var izmantot vienu pašu vai kopā ar tradicionālo medicīnisko ārstēšanu. Metode tiek izmantota, lai novērstu hormonālos traucējumus, menstruālā cikla darbības traucējumus un reproduktīvās sistēmas disfunkcijas. Metode ir pielietojama arī urīna nesaturēšanas klīnisko simptomu mazināšanai, gremošanas sistēmas disfunkcijas radīto simptomu novēršanai, kā arī var pielietot migrēnas, stresa un izdegšanas sindroma mazināšanai.

Plašāka informācija par metodi un izstrādātāju:
www.facebook.com/ManneaEberhardtManusanumfrauenheilmassage
www.mannea.com

ORGANIZATORISKĀ INFORMĀCIJA PAR TĀLĀKIZGLĪTĪBAS KURSIEM

Norises laiks:
3 dienas, 05.-07.04.2024. (Kursu sākums: 05.04.2024. plkst. 09.00)

Norises vieta:
LU PSK, Vidus prospekts 38, Jūrmala, LV-2010.

Lektors:
Andrea Eberhardt (Austrija),
medicīniskās masāžas terapeite, ginekoloģijas jomas speciāliste, MANNEA metodes izstrādātāja

Tālākizglītības punkti:
24 TIP

Kursu cena:
150 EUR

Dalībnieki (mērķauditorija):
masieri

Pieteikšanās līdz 03.04.2024.:
rakstot e-pastu diana.bakane@lupsk.edu.lv, norādot sekojošu informāciju – vārds, uzvārds, telefona nrumurs, vai zvanot pa tālruni +371 29161494

Kontaktpersona:
Diāna Bakāne, koordinatore
+371 29161494

0
Feed