"Stipro skrējiens" 4.maijā

2014. gada 4.maijā LU PSK studentu komanda piedalīsies „Stipro skrējiena” sacensībās, kino pilsētā Cenevilla. Dalības maksu apmaksā koledža.


Ar cieņu
Nauris Bērziņš R2A grupa
e-pasts: nauris87@inbox.lv


Nesēdiet malā, pievienojaties stiprākajiem studentiem Stipro skrējienā!


Jau sesto reizi kinopilsētā Cinevilla Latvijas Neatkarības atjaunošanas gadadienā, š.g. 4. maijā, norisināsies Stipro skrējiens. Adrenalīna un pozitīvu emociju pilns skrējiens - kāpt, rāpties, rāpot, peldēt, sakost zobus, pārvarēt un pierādīt sev, ka Tu to spēj - ar uzvarošu, gandarījuma pilnu smaidu ieskriet finišā.


Pieteikšanās pasākumam uzņem apgriezienus! Dalībnieku aktivitāte kļuvusi daudz lielāka un drīzumā tiks sasniegts pagājušā gada skrējēju kopējais skaits, turpat 4 tūkstoši.


Lielākā daļa skrējēju ir studentu, tadēļ arī šogad noskaidrosim stiprākos studentus Latvijā starp visiem Stipro skrējiena dalībniekiem.


2014. gadā Stipro skrējiena trase piedzīvos radikālas pārmaiņas. Tiks palielināta starta zona un skrējiens norisināsies pavisam citā virzienā. Vairākums šķēršļu rekonstruēs un tiks izveidoti vairāk kā 10 pavisam jauni. Lai Stipro skrējiens nekļūtu garlaicīgs un iepriekšējo gadu skrējējiem to padarītu interesantāku, pārvērstu par jaunu piedzīvojumu, trase tiks veidota sagrupēti, lai dalībniekiem, kuri piedalījušies iepriekšējos skrējienos, tas būtu pavisam jauns, interesants piedzīvojums. Šogad trasē tiks nodrošināti arī dzirdināšanas punkti.


Kā jau katru gadu tiks apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji vīriešu, sieviešu un komandu ieskaitēs. Speciālbalvas būs paredzētas arī vairākās nominācijās – individuāli par labāko tērpu, frizūru un vispieticīgāko apģērbu. Komandu ieskaites grupās par košumu, „lidošanu” un izpalīdzību. Ikviens, kurš sekmīgi būs veicis trasi, saņems piemiņas suvenīru par piedalīšanos Stipro skrējienā.


Atlaidi dalības maksai 15% apmērā ir iespēja saņemt visiem ISIC/ITYC/IYTC karšu lietotājiem no tā brīža dalības maksas lieluma. Izmantot šo atlaidi var arī komandas, tikai tad vismaz diviem tās dalībniekiem jābūt iepriekš minēto norēķinu karšu lietotājiem (der arī ISIC Studentu apliecības). Katra augstskola var izmantot organizatoru piedāvāto iespēju, pieteikt vienu komandu bez maksas.


Sīkāka informācija par pasākumu un pieteikšanās mājas lapā www.stiproskrejiens.lv.


Sekojiet aktīvi līdz biedrības „Par stipru Latviju!” sociālo tīklu profiliem, jo visu aprīli un arī maijā norisināsies dažādi konkursi, kuros varēs laimēt vērtīgas balvas no pasākuma atbalstītājiem.


Atgādinām, ka līdz 20. aprīlim individuālie skrējēji var pieteikties par 20 €, bet komandai dalības maksa ir 95 €.



 


Stiprs cilvēks ir labsirdīgs cilvēks, par stipru Latviju!

0
Feed