LU 74. zinātniskās konferences sekcija "Veselības aprūpes pētījumi Latvijas Universitātes koledžās", 11.02.2016.

Latvijas Universitātes (LU) Mazajā aulā 03.02.2016. notika LU 74. konferences atklāšanas plenārsēde “Jauni izaicinājumi: Latvijas Universitātē, Latvijā, pasaulē”. Ikgadējā LU zinātniskā konference tiek rīkota ar mērķi nodrošināt pētījumu rezultātu, ideju un domu apmaiņu zinātnieku, docētāju, studentu un viesu starpā, kas ir viena no neatņemamām zinātniskās darbības sastāvdaļām. LU zinātniskās konferences notiek kopš 1945. gada.

LU 74. konferences plenārsēdi atklāja LU rektors Indriķis Muižnieks, savā runā atzīmējot, ka tradicionāli šī ir lielākā LU zinātniskā konference, šogad ar vairāk nekā 1300 pieteiktiem referātiem. Rektors uzsvēra sadarbības un daudzdisciplinaritātes nozīmi zinātnē, ko apliecina, ka konferences ietvaros tiks organizētās 129 sekciju sēdes, 10 plenārsēdes un notiks arī radošo darbu izstāde. LU 74. konference šogad norisinās no 25. janvāra līdz marta vidum.


LU Dabas zinātņu akadēmiskajā centrā “Torņakalns” 11.02.2016. notiks LU 74. konferences sekcija "Veselības aprūpes pētījumi Latvijas Universitātēs koledžās", ko organizē Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža sadarbībā ar Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledžu. Konferencē ar priekšlasījumiem par studiju un pētniecības procesiem koledžās, par terapijas un aprūpes procesu, par diagnostiku un tās pilnveidi, par preventīvajām darbībām veselības aizsardzībā uzstāsies gan docētāji, gan studenti. Stenda ziņojumos interesenti tiks iepazīstināti par veselības aprūpes pētījumiem un to rezultātiem.

PROGRAMMA (.PDF)


Ikviens interesents ir aicināts piedalīties un apmeklēt LU 74. konferences pasākumus!
Vairāk par LU 74. konferenci – www.lu.lv


Ziņas sagatavošanā izmantota Latvijas Universitātes preses centra informācija

0
Feed