Koledžas dalība Karjeras dienā Rēzeknē, 31.03.2016.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžas pārstāvji – lektores Anita Gailume un Diāna Bakāne, sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Grase, koledžas filiāles Rēzeknē studiju programmas “Ārstniecība” absolvents Valdis Gergi un AP1R grupas studenti Diāna Pasternaka, Nadežda Bujeva, Mārtiņš Greckis – 2016. gada 31. martā pirmo reizi piedalījās Austrumlatgales reģionālajā profesionālās un augstākās izglītības iestāžu izstādē “Izglītība un Karjera” Rēzeknē, ko organizēja Rēzeknes Uzņēmēju biedrība.


Izglītības iestāžu izstāde, kura norisinājās Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs”, ir nozīmīgākā šāda veida izstāde Latgales reģionā, kas sniedz iespēju jauniešiem, īpaši 9. un 12. izlaiduma klašu skolēniem, uz vietas Latgalē iegūt noderīgu informāciju par turpmākajām studiju un mācību iespējām.
Izstādes ietvaros norisinājās Rēzeknes pilsētas Skolēnu mācību uzņēmumu gadatirgus un jauniešiem bija iespēja tikties ar Rēzeknes Uzņēmēju biedrības uzņēmējiem.
Izstāde norisinājās jau sesto gadu pēc kārtas un pulcēja kuplu skaistu interesentu. Apmeklētāji, skolēni gan no Rēzeknes pilsētas, gan Latgales reģiona novadiem apliecināja, ka šāda veida izstāde Rēzeknē ir nepieciešama un atzinīgi novērtēja sniegto iespēju – vienuviet iegūt informāciju par dažādām profesijām un turpmākām studiju iespējām.


Paldies par sadarbību Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Komunikācijas nodaļai, Rēzeknes Uzņēmēju biedrībai, īpaši Skaidrītei Baltacei, par uzaicinājumu un koledžas stenda dalībniekiem par atsaucību un līdzdalību izstādē!


Agnese Grase,
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžas
sabiedrisko attiecību speciāliste


Informācijas sagatavošanā izmantota Rēzeknes Uzņēmēju biedrības preses relīze.

0
Feed