Koledžas dalība Karjeras dienā Valmierā, 20.04.2016.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžas pārstāvji 2016. gada 20. aprīlī viesojās Valmieras Pārgaujas ģimnāzijā, kur piedalījās 7. karjeras dienas pasākumā “Veru durvis uz augstskolu”. 

Pasākums tika plaši apmeklēts, vienuviet tika pulcēti vairāk nekā 300 skolēnu no Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas, Valmieras Viestura vidusskolas, viesi no Alūksnes un Limbažiem.
Karjeras dienās laikā skolēniem bija iespēja apmeklēt vieslekcijas, ko vadīja augstskolu pasniedzēji, iepazīsties ar izglītības iestāžu pārstāvjiem un uzzināt informāciju par studiju iespējām.
Koledžu pasākumā pārstāvēja Ārstniecības katedras studiju programmas “Estētiskā kosmetoloģija” 2. kursa studente Kristiāna-Krista Plone, Medicīnas tehnoloģiju katedras studiju programmas “Podoloģija” 2. kursa studente Paula Zaltāne un sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Grase.


Paldies, Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas direktorei Agitai Zariņai un viņas komandai par viesmīlību, īpašs paldies direktores vietniecei, metodiķei un karjeras izglītības speciālistei Inārai Punkstiņai par uzaicinājumu un veiksmīgi noorganizēto pasākumu!

0
Feed