"Fukši 2015" iesvētīti, 30.09.2015.

Arī šogad, ievērojot tradīciju, koledžas Studējošo pašpārvalde rīkoja īpašu pasākumu pirmo kursu studentiem “Fukši”, kura laikā pirmo kursu studenti tika “iesvētīti” studējošo skaitā.

Visu studiju programmu pirmo kursu studenti 30. septembrī tika laipni aicināti piedalīties aktivitātēs, kuras dienas garumā bija sagatavojusi pašpārvaldes komanda. Lielākā rosība bija jūtama foto orientēšanās aktivitātes laikā, kur pēc attēlu fragmentiem dalībniekiem koledžas teritorijā bija jāatpazīst vieta un jāsameklē kontrolpunkts, kuros viņus sagaidīja kāds no pašpārvaldes biedriem. Šajā aktivitātē veiklākie bija studiju programmas “Radiologa asistents” R1A grupas studenti.
Pēcpusdienā studentiem bija sagatavota šķēršļu trase, kuru pārvarot tika dots svinīgais solījums, tā katrs atnākušais pirmā kursa students kļuva par pilntiesīgu koledžas studējošo.
“Fukši” noslēdzās jautrā gaisotnē ar vakara balli un karaoki, ko īpaši kuplā skaitā apmeklēja pirmo kursu studenti, kā arī otro un trešo kursu studenti.
Kopumā visiem pasākuma dalībniekiem un organizatoriem izvērtās pozitīvā gaisotnē draudzīga diena!


Paldies, pirmo kursu studentiem, ka atbalstījāt koledžas Studējošo pašpārvaldes rīkoto pasākumu, uz tikšanos – nākamajos pasākumos!


Tava,
Studējošo pašpārvalde :)


Seko mums un uzzini jaunumus pirmais Facebook.
Raksti: lupsk.studenti@gmail.com

0
Feed